auto lease

Tweedehands auto leasen

Je ziet tegenwoordig veel reclame over het lease van auto’s. In de meeste gevallen gaat dit om nieuwe auto’s, maar wist je dat je ook een tweedehands auto kunt leasen?

auto leaseDoor te kiezen voor het leasen van een tweedehands auto kun je geld besparen of juist een luxere auto uitkiezen die je je anders niet kunt veroorloven. De belangrijkste reden waarom mensen kiezen voor het leasen van een tweedehands auto is dus de lagere kosten dan het leasen van een nieuwe auto. Wil je wat meer te weten komen over de tweedehands auto? Doe dan een kentekencheck via: https://www.kentekencheck.nu

Leasen en kosten besparen

Maar wist je dat je zelfs bij het leasen van een tweedehands auto nog kunt besparen? Dat doe je eenvoudig door het kiezen voor of een ouder model of een model met wat meer kilometers op de teller. Deze twee factoren bepalen de leaseprijs en zo kun je de maandelijkse kosten dus naar beneden halen. Wanneer je een auto koopt heb je misschien je vraagtekens bij een model met wat meer kilometers, want welke onderhoudskosten komen er achter weg. Bij het leasen van een tweedehands auto hoeft dat niet, de kosten van de garage zijn immers voor de lease maatschappij en niet voor jou! Dus kies gerust een wat ouder model of een auto die al wat meer kilometers gereden heeft en bespaar zo op je maandkosten.

Als je het dus niet erg vindt om in een tweedehands auto te rijden, maar je toch niet direct de aanschafprijs van jouw droomauto op je rekening hebt staan, kun je overwegen om een tweedehands auto te leasen.