Werktijden registreren voor goed overzicht

Het registreren van tijd van werknemers is vaak een hele klus. Veel bedrijven hebben hier dan ook moeite mee. Soms wordt het allemaal met de hand gedaan. Dat wil dus zeggen dat tijdregistratiewerknemers bij binnenkomst opschrijven hoe laat ze begonnen zijn, en weer opschrijven hoe laat ze vertrekken. Dit document wordt vervolgens iedere dag door de administratie ingevoerd in het salaris systeem. Helemaal niet handig zoals je wel kunt begrijpen. Zeker niet wanneer u in projecten werkt waarbij u de gewerkte uren kunt factureren. Het is dan heel lastig om alles uit te gaan zoeken, welke uren horen precies bij welk project.

Schaf een goed en betrouwbaar systeem aan

Daarom is het verstandig om een systeem in te zetten dat zich hierin specialiseert. Een systeem waarmee urenregistratie en tijdregistratie van werknemers kan worden bijgehouden. Iedereen krijgt een eigen login, en er kan direct worden bijgehouden hoeveel uren er per project gewerkt zijn. Het is zelfs mogelijk om al de project planning bij te houden in het systeem. Zo kunt u dus eigenlijk 1 systeem gebruiken om meerdere zaken te realiseren. Het is een zorgt voor minder kosten, en er is ook meer rust bij de werknemers. Ze weten immers dat alles direct in het systeem wordt bijgehouden, en kunnen zich richten op de taken waar ze goed in zijn.

Direct inzicht in uw processen

Met en dergelijk tijdregistratie systeem wordt het voor u als ondernemer ook prettiger werken. U weet immers precies wat er speelt in uw bedrijf, en u kunt gemakkelijk schalen. Ook als u momenteel nog niet zoveel werknemers hebt, maar dat wel van plan bent kan het dus interessant zijn. De infrastructuur is er op deze manier, en bij een uitbreiding hoeft u niet op zoek naar een nieuw systeem. Nieuwe werknemers kunnen gewoon in het tijdregistratie systeem worden toegevoegd.